Adománypontgyűjtés

Minden lépés számít!

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.

A Richter ennek érdekében minden alkalommal 2.000.000 Ft alap adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára, melyet minden rendezvényre adomanytabla latvany 2017kilátogató és annak programjaiban résztvevő lakos a részvételért járó adománypontok alapján kalkulált forintokkal növelhet – egy jó és közös ügy szolgálatában adományra váltva a saját egészsége érdekében elvégzett szűrővizsgálatokat vagy a meghallgatott előadásokat.

A részvételért járó ponton kívül valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért vagy a fitnesz eszközök használatáért további adománypontok járnak. A pontokat a sátrakban segédkező hoszteszek ragasztják be a füzetbe. A beváltott pontokat – pontonként 300 forinttal számolva – a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez.

Az adománypontgyűjtés menete

Részvétel (előre beragasztott matrica): Részvételével Ön máris hozzájárult a kórháznak szánt adomány növeléséhez! A részvételért járó ponton kívül valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért vagy a fitnesz eszközök használatáért további adománypontok járnak.

A pontokat a sátrakban segédkező hoszteszek ragasztják be a füzetbe. A pontgyűjtő füzetben megtalálható minden fontos információ a programról, az igénybe vehető szolgáltatásokról, az előadásokról, valamint térkép segíti az eligazodást.

Távozáskor, illetve 17 óráig ezt a perforált lapot kell leadni a Richter sátorban vagy az információs pontokon. A füzetet megőrizhetik saját szűrőadataikkal, azokat később megmutathatják háziorvosuknak.
Távozás előtt ne feledje el leadni az info pontokon vagy a Richter sátorban!

Fontos! Csak a leadott pontgyűjtő lapok növelik a kórháznak szánt adomány összegét.

A beváltott pontokat – pontonként 300 forinttal számolva – a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez.

Az ünnepélyes adományátadás 17.30 után kezdődik.